Cache en/of cookies verwijderen

Gemaakt door Hugo De Barros, Gewijzigd op Vr, 17 Nov, 2023 om 1:59 PM op Hugo De Barros

Het kan vaak handig zijn om de cache en cookies te verwijderen wanneer een spel bijvoorbeeld blijft laden of een storting niet lukt.

De cache kan je verwijderen door de volgende toetscombinatie gelijktijdig in te drukken:

• Op Windows: CTRL + Shift + DELETE
  • Op Mac: Option + Command + E

Hoe je cookies verwijdert, hangt af van de browser die je gebruikt. Hieronder leggen we uit hoe dit voor je type browser werkt.

• Safari
    • Klik op ‘Safari’ > ‘Voorkeuren’
    • Er opent een pop-up, klik vervolgens op ‘Privacy’ > ‘Beheer websitegegevens…’
    • Verwijder de cookies van BeCasino of druk op ‘Verwijder alles’
  • Google Chrome
    • Klik rechtsboven op de 3 puntjes > ‘Meer hulpprogramma’s > ‘Browsergegevens wissen’
    • Selecteer vervolgens de periode voor dewelke je cookies wilt verwijderen (selecteer een periode van voor je problemen begonnen),  en duidt ‘Cookies en andere sitegegevens’ aan.
    • Klik tenslotte op ‘Gegevens wissen’
  • Mozilla Firefox
    • Klik rechtsboven op de 3 streepjes > ‘Instellingen’ > ‘Privacy & Beveiliging’
    • Klik vervolgens op ‘Cookies en websitegegevens’ en dan op ‘Gegevens wissen’
    • Tenslotte moet je op ‘Wissen’ klikken
  • Edge
    • Klik rechtsboven op de 3 puntjes > ‘Instellingen’ > ‘Privacy, zoeken en services’
    • Klik vervolgens op ‘Browsergegevens wissen’ en dan ‘Kies wat u wilt wissen’, duidt ‘Cookies’ zeker aan
    • Tenslotte klik je op ‘Nu wissen’

Moest je probleem niet verholpen zijn na het verwijderen van de cache en cookies, neem je best contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder!