Ik wil een nieuw spel proberen. Waar vind ik de spelregels?

Gemaakt door Hugo De Barros, Gewijzigd op Vr, 17 Nov, 2023 om 1:43 PM op Hugo De Barros

Alle spelregels zijn handig te raadplegen in de interface van het spel onder de info-knop.

Wanneer je een nieuw spel uitprobeert, raden we je zeker aan om het spel eerst in demo te spelen. Op die manier kan je kennismaken met het spel en leer je hoe het werkt, terwijl je met fictief speelgeld speelt!