Hoe kan ik me inschrijven voor een toernooi?

Gemaakt door Hugo De Barros, Gewijzigd op Vr, 17 Nov, 2023 om 1:46 PM op Hugo De Barros

Inschrijven voor een toernooi is super eenvoudig! Kies allereerst het toernooi waar je je voor wil inschrijven en klik vervolgens op ‘Deelnemen’. Let wel dat je genoeg geld op je balans hebt om deel te nemen, de deelnames zijn niet gratis maar je kan reeds vanaf €0.01 deelnemen.

Als je eenmaal bent ingeschreven voor het gekozen toernooi, kan beginnen met het spel te spelen. Je kan het toernooi starten wanneer je wil (zolang het toernooi bezig is).

Veel geluk!