Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik dit oplossen?

Gemaakt door Hugo De Barros, Gewijzigd op Vr, 17 Nov, 2023 om 1:22 PM op Hugo De Barros

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik hier

Vul je e-mailadres in en vervolgens ontvang je een e-mail met een link om je nieuw wachtwoord in te stellen en zo weer toegang te krijgen tot je account.

Indien je geen e-mail hebt ontvangen, controleer je best even je ongewenste postvak. Moest de e-mail ook niet in je ongewenste-map zitten, neem dan contact op met de klantenservice.